فر پیتزا ریلی تابشی
فر ریلی پیتزا شیدپخت با سیستم حرارتی تابشی که توسط شرکت خلاق دما گستر اراک طراحی و ساخته شده است. مصرف کم گاز، سرعت پخت بالا از مزایا و ویژگی های فر پیتزا ریلی شیدپخت است.
فر ریلی پیتزا شیدپخت با سیستم حرارتی تابشی که توسط شرکت خلاق دما گستر اراک طراحی و ساخته شده است. مصرف کم گاز، سرعت پخت بالا از مزایا و ویژگی های فر پیتزا ریلی شیدپخت است.
سینک ظرفشویی صنعتی استیل در دو نوع استیل ساده و استیل ضد خش طراحی و تولید می گردد. سینک ظرفشویی با توجه به فضا و مکان بر اساس تعداد لگن های انتخاب می گردد. بسته به نوع سلیقه و بودجه می توان سینک را از جنس ضد خش و یا معمولی انتخاب کرد.
دستگاه سیخ شوی یکی از ضروری ترین تجهیزات در رستوران ها و کبابی هاست که علاوه بر افزایش راندمان کار و بهداشت، صرفه جویی چشمگیری در مصرف آب و نیروی انسانی دارد. شرکت خلاق دما گستر اراک در کنار دیگر تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و رستوران اقدام به طراحی و تولید شیخ شوی اتوماتیک با ظرفیت 1200 سیخ در ساعت نموده است.
یخچال ایستاده تک درب برای نگهداری و نمایش مواد غذایی و اغلب انواع نوشیدنی، نوشابه، دلستر، آب معدنی و سالاد و ماست در رستوران ها، کافی شاپ ها، فست فود ها و سوپر ماکتی ها استفاد می شود.
اجاق پلو پز زمینی کوره دار دارای 3 شعله معمولی و یک شعله کوره ای برای پخت انواع پلو، چلو، خورشت و حلیم مناسب برای استفاده در رستوران ها و آشپزخانه های صنعی و مراکز تهیه غذا می باشد.
سرخ کن دستگاهی است که در رستوران و آشپزخانه ها برای پخت سیب زمینی ، فیله مرغ ، قارچ سوخاری و … استفاده می شود.
از آنجا که بیشتر سرخ کن های موجود در بازار آشپزخانه های صنعتی کشور وارداتی بوده و قیمت بسیار بالایی دارند، شرکت خلاق دما گستر طراحی و ساخت سرخ کن طرح امپریال را جهت عرضه به مشتریان خود و کاهش هزینه ای آنها در دستور کار خود قرار داد.
دیگ چلو پز از مجموعه تجهیزات پخت و طبخ غذاست که در آشپزخانه های صنعتی و رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرد. برنج پخت شده با دیگ های چاو پز با کیفیت تر بوده و از نظر بهداشت و سلامت تغذیه سالم تر است. هزینه هر پرس چلو پخته شده با دیگ چلو پز بسیار کمتر از روش سنتی است و زمان پخت نیز کاهش چشمگیری دارد.
فر برنج تک پرس جدیدترین ابداع و اختراع شرکت خلاق دما گستر اراک شیدپخت می باشد که برای پخت چلو تک پرس بهمراه تزئین ته دیگ استفده می شود. این دستگاه برای اولین بار در ایران طراحی و ساخته شده و مورد استقبال مشتریان قرار گرفته است.
خلال کن و یا اسلایسر از جمله تجهیزات آماده سازی غذا در رستوران ها، تالار های پذیرایی، آشپزخانه های صنعتی و .. می باشد که برای خرد کردن ، برش زدن ، ریز کردن ، رنده کردن و یا خلال کردن مواد غذایی مانند کاهو، پیاز، کلم، خیار و گوجه و .. مورد استفاده قرار میگیرد. خلال کن های متنوعی در بازار تجهیزات آشپزخانه های صنعتی موجود است. شرکت خلاق دما گستر اراک در کنار دیگر تجهیزات خود 4 مدل خلال کن Slicer به مشتریان خود عرضه می کند.
چرخ گوشت صنعتی از تجهیزات آماده سازی مواد غذایی بوده که در آشپزخانه های صنعتی، رستوران ها و کبابی ها استفاده می شود. چرخ گوشت های صنعتی دارای قدرت و توان بالا برای خرد کردن حجم زیاد گوشت و زمان کار بالاتری هستند.
چرخ گوشت های صنعتی در دو نوع گیربکسی و تسمه ای در بازار تجهیزات آشپز خانه صنعتی با توان موتور های مختلف وجود دارند.